All Things Moto! Dirtbike Forums

Go Back   All Things Moto! Dirtbike Forums > Dirt Bike - ATV - Suspension Forums > General Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
Old 11-08-2003, 07:21 AM
OLDMXRACER 393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: May 2003
Last Online: 11-06-2017 10:20 PM
Location: Southern Illinois
Posts: 3,680
Default I Anyone Having trouble ....

     

.....getting all of the page to load here?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2003, 07:41 AM
VET393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: Jun 2003
Last Online: 09-17-2013 12:07 PM
Location: Central Illinois
Posts: 3,474
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Yes for the second day now, whats up ?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2003, 07:49 AM
OLDMXRACER 393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: May 2003
Last Online: 11-06-2017 10:20 PM
Location: Southern Illinois
Posts: 3,680
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Morning J. I'm sitting here waiting for a buddy to pick me up to ride the most awsome trails around. Private property though (bummer) and I've only been there once. May be the last ride of the year......
Reply With Quote
  #4  
Old 11-08-2003, 07:55 AM
Garasaki's Avatar
Expert Class
 
Join Date: Jul 2003
Last Online: 04-22-2009 08:24 AM
Location: Lisbon IA
Posts: 821
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Quote:
Originally posted by jmorris56
Yes for the second day now, whats up ?
Yeah, same here...also, a bunch of the pictuers on the home page wont load for me?????
Reply With Quote
  #5  
Old 11-08-2003, 08:08 AM
Garasaki's Avatar
Expert Class
 
Join Date: Jul 2003
Last Online: 04-22-2009 08:24 AM
Location: Lisbon IA
Posts: 821
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Actually, this isn't the only site doing it.

And I see you're from central Illinios. I bet we have the same web provider somewhere down the line, and they are having problems....
Reply With Quote
  #6  
Old 11-08-2003, 08:14 AM
VirginRider's Avatar
Intermediate Class
 
Join Date: Aug 2003
Last Online: 03-01-2005 09:00 PM
Posts: 126
Default Re: I Anyone Having trouble ....

yea same here it just happens with pictures.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-08-2003, 09:19 AM
VET393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: Jun 2003
Last Online: 09-17-2013 12:07 PM
Location: Central Illinois
Posts: 3,474
Default Re: I Anyone Having trouble ....

thats true here. OLDMXRACER we are going to Wedron Illinois Sunday for rider appr. day at Fox Valley. Great place to ride. We will have to get together and ride in the spring.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-08-2003, 09:35 AM
MotoMan's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Jan 2003
Last Online: 03-22-2017 01:24 PM
Location: Howe, Indiana
Posts: 26,049
Default Re: I Anyone Having trouble ....

I am having the same issues.

I am going to run a adwatch scan and see if it helps.

The odd part is that it only happens after several page loads.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-08-2003, 09:37 AM
Rockey's Avatar
Pro Class
 
Join Date: Jan 2003
Last Online: 12-26-2006 06:35 PM
Location: Westford, MA
Posts: 1,884
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Same problem here
Reply With Quote
  #10  
Old 11-08-2003, 09:38 AM
MrsTwister393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: Oct 2003
Last Online: 09-08-2010 08:00 PM
Location: Texas
Posts: 2,365
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Here also, yesterday and still today!!
Reply With Quote
  #11  
Old 11-08-2003, 10:18 AM
Madman393's Avatar
ATM Founder
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 02-27-2011 06:04 PM
Location: Dallas, TX
Posts: 1,592
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Things are dragging for sure. I am seeing some substantial reductions in throughput to many loactions on the net. Bear with us.
Reply With Quote
  #12  
Old 11-08-2003, 10:35 AM
Woody_YZF's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 01-11-2015 01:36 PM
Location: Saint George, UT
Posts: 10,609
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Man am I glad to hear that I'm not the only one having these problems, I have been freaking out. I have broadband through Comcast. The net has been really slow for me the last couple of days. Not just here, but other places also. I can't even see peoples names and avatars.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-08-2003, 10:36 AM
Woody_393's Avatar
Age is a state of Mind
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 11-15-2017 07:48 PM
Location: UTAH
Posts: 29,450
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Wanna know something really wierd?

I downloaded netscape just to see if there was a problem only with IE and guess what??? Netscape is working great. I have not had a problem yet getting pics to load. IE still doesn't work for some reason???

I cleared cookies, smoked cache, removed all my objects, ran ad-aware, did a full system scan, rebooted, and none of it worked for IE, but netscape is working fine?

Go figure.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-08-2003, 10:58 AM
Dell30rb's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 10-13-2010 05:54 PM
Location: Raleigh, NC
Posts: 2,777
Default Re: I Anyone Having trouble ....

dang... thats odd woody!

nothing working here as well... the whole net is *&#$@#

I want my internet back
Reply With Quote
  #15  
Old 11-08-2003, 11:10 AM
VET393's Avatar
ATM! Pro Class
 
Join Date: Jun 2003
Last Online: 09-17-2013 12:07 PM
Location: Central Illinois
Posts: 3,474
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Mine is slow all around. Not just here. But this is the important one to be on.
Reply With Quote
  #16  
Old 11-08-2003, 11:12 AM
Woody_YZF's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 01-11-2015 01:36 PM
Location: Saint George, UT
Posts: 10,609
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Just downloaded Netscape and everything works now.
Reply With Quote
  #17  
Old 11-08-2003, 11:21 AM
Woody_393's Avatar
Age is a state of Mind
 
Join Date: Dec 2002
Last Online: 11-15-2017 07:48 PM
Location: UTAH
Posts: 29,450
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Mine too, and IE still isn't working... Sure hate to be supporting AOL, but sometimes you gotta do what you gotta do right?
Reply With Quote
  #18  
Old 11-08-2003, 11:26 AM
MotoMan's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Jan 2003
Last Online: 03-22-2017 01:24 PM
Location: Howe, Indiana
Posts: 26,049
Default Re: I Anyone Having trouble ....

I just realized when all this started for me.

When I tried to download the link that Woody posted the other day IE started acting funny. Not saying that is it for sure, but that is when I noticed it???? : :

I did the same process that Woody did and am having no luck, I am going to download netscape now and see what happens. Odd thing is I am on a network here at work and all other machines but mine work perfect. Mine will not allow ANY picutures to load......Odd.
Reply With Quote
  #19  
Old 11-08-2003, 11:27 AM
MotoMan's Avatar
ATM Contributor!
 
Join Date: Jan 2003
Last Online: 03-22-2017 01:24 PM
Location: Howe, Indiana
Posts: 26,049
Default Re: I Anyone Having trouble ....

Now that's wierd, I posted that post and now everything is working.....WEIRD!
Reply With Quote
  #20  
Old 11-08-2003, 11:33 AM
psyklone393's Avatar
Pro Class
 
Join Date: Aug 2003
Last Online: 03-27-2006 11:53 AM
Location: austin, tx.
Posts: 1,849
Default Re: I Anyone Having trouble ....

very strange ... i didn't notice that the problem is browser dependent, but you're right woody_yfz. i loaded up mozilla and it works great. now that's bizarre.

-Z
Reply With Quote
Reply

  All Things Moto! Dirtbike Forums > Dirt Bike - ATV - Suspension Forums > General Discussion


Bookmarks

Thread Tools


Similar Threads for: I Anyone Having trouble ....
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LEM LX2 TROUBLE RMZDAD2007 Member Introductions 1 07-07-2008 01:59 PM
Grip trouble Adhd Matt General Discussion 8 12-22-2007 12:51 PM
big trouble nathan 4-Stroke Dirt Bikes - Honda 5 09-06-2007 02:37 PM
tRoUbLe At tHe tOP!... RICHIE500 General Discussion 6 02-03-2006 04:21 AM
Carb trouble danpeltz 2-Stroke Dirt Bikes - Suzuki 6 02-10-2005 05:15 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright ©2002-2017, JDub Consulting, Inc. All Right Reserved.